“Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο των Φωτοβολταικών Σταθμών σας, με μια εφαρμογή”

Η MGD ENERGY, ως μια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, δεν θα μπορούσε παρά να εξελίσσεται συνεχώς, αναπτύσσοντας πρώτη υπηρεσίες και προϊόντα, όπως η εφαρμογή MyMGD.

Η εφαρμογή MyMGD δίνει στους πελάτες της MGD ENERGY τη δυνατότητα να παρακολουθούν, ανά πάσα στιγμή, σε πραγματικό χρόνο, τη λειτουργία και συντήρηση των Φωτοβολταικών Σταθμών τους από το desktop ή το κινητό τους.

Μέσω του φιλικού προς τον χρήστη MyMGD dashboard οι πελάτες ελέγχουν γρήγορα και εύκολα την απόδοση της επένδυσής τους, τυχόν βλάβες που μπορεί να προκύψουν καθώς και τις προγραμματισμένες επισκέψεις συντήρησης.

my Mgd
carprts

Τα MGD CARPORTS αποτελούν την καινοτομία του μέλλοντος αφού δεν προστατεύουν απλά τα αυτοκίνητα αλλά, χάρη στα προεγκατεστημένα Φωτοβολταικά panels, παράγουν και πράσινη ενέργεια.

Τα MGD CARPORTS προσφέρουν Προστασία x 3 αφού προστατεύουν τα οχήματα, το περιβάλλον αλλά και τον λογαριασμό του Ηλεκτρικού Ρεύματος!

Οι κατασκευές MGD CARPORTS είναι σχεδιασμένες ώστε να αντέχουν στο χρόνο αλλά και να ταιριάζουν με κάθε τύπο φωτοβολταϊκού πλαισίου. Η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται από την ειδική ομάδα της MGD ENERGY άμεσα και εύκολα, ενώ δεν απαιτούν υψηλό κόστος συντήρησης.

Τα MGD CARPORTS έχουν μελετηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν σε μέγεθος και στο εταιρικό προφίλ της εκάστοτε επιχείρησης. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

ΜΟΝΤΕΛΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τα MGD CARPORTS είναι σχεδιασμένα για την κάλυψη 2 θέσεων στάθμευσης περιλαμβάνοντας φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 4.8KW, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα ενσωματωμένου φωτισμού LED. Το MGD CARPORT μπορεί να συνδυαστεί βέλτιστα με την εγκατάσταση και λειτουργία φορτιστή ηλεκτρικού οχήματος.

Tύπος 1 • Δυνατότητα διπλού στεγάστρου

“Σταθμοί Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων γιατί το μέλλον της αυτοκίνησης είναι στην πρίζα”

Στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι οδηγοί στρέφονται στην ηλεκτροκίνηση, η αγορά αυτοκινήτου εκτιμά ότι μέχρι το 2030 ένα στα τρία οχήματα στην Ελλάδα θα είναι ηλεκτρικό.

Η MGD Energy δεν θα μπορούσε να λείπει από το μέλλον της αυτοκίνησης. Έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να αναλαμβάνει τη μελέτη και εγκατάσταση του κατάλληλου φορτιστή για κάθε ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή και το στόλο των ηλεκτρικών εταιρικών σας οχημάτων.

Μαζί με την ηλεκτροκίνηση αλλάζουν και τα στέγαστρά! Τα MGD CARPORTS, χάρη στα προεγκατεστημένα Φωτοβολταικά πλαίσια, παράγουν πράσινη ενέργεια μετατρέποντας ένα απλό στέγαστρο σε Σταθμό Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων.

Η εγκατάσταση των Σταθμών γίνεται από εξειδικευμένη ομάδα της MGD ENERGY εύκολα και γρήγορα.