Ποιοί είμαστε

Η MGD ENERGY δημιουργήθηκε από την ανάγκη τριών νέων μηχανικών, να συνδυάσουν την τεχνογνωσία με την πράσινη τεχνολογία προκειμένου να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις που συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο αύριο.

Στα 10 χρόνια ιστορίας της, η MGD ENERGY έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει έργα ΑΠΕ υψηλών προδιαγραφών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε δύο κυρίως τομείς, στη Μελέτη, Κατασκευή και Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας και στη Μελέτη, Κατασκευή ή Αναβάθμιση και Συντήρηση, Εμπορικών, Βιομηχανικών και Οικιστικών κτιρίων.

H MGD ΕΝERGY δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εις βάθος ανάλυση των έργων που αναλαμβάνει ώστε να προτείνει προηγμένες λύσεις που διασφαλίζουν την περιβαλλοντική και οικονομική βιωσιμότητα κάθε επένδυσης. Οι δοκιμασμένες πρακτικές που εφαρμόζει χάρισαν στην εταιρία το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Εταιρίες Ενεργειακών Υπηρεσιών στα Εnvironmental Awards 2015.

H MGD ENERGY στηριζόμενη στη βαθιά γνώση του αντικειμένου επενδύει στην καινοτομία, διερευνά και εξελίσσει προϊόντα και εφαρμογές που συνεχώς αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε έναν τομέα που καθορίζει το μέλλον.

Κάτοχος Εργοληπτικού πτυχίου 1ης τάξης για Ηλεκτρομηχανολογικά, Βιομηχανικά και Ενεργειακά έργα, εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων ( ΜΕΕΠ ) με αριθμό μητρώου: 28803.

Εγγεγραμμένη στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών, escoregistry, με Αριθμό Μητρώου 34, υπαγόμενη στην υποκατηγορία Α2.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥΡΤΟΠΑΛΛΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΜΗΧ. ΥΠ., Μ.Sc., MBA

Σε μια εποχή σημαντικών εξελίξεων στο χώρο της ενέργειας, η ομάδα μας πρωταγωνιστεί με πληθώρα έργων αναφοράς και υπηρεσίες. Επενδύουμε στο αύριο με εμπειρία, τεχνική αρτιότητα και καινοτομία για περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες. Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και τις υποδομές μας στοχεύοντάς στην οργάνωση ενός πραγματικά δημιουργικού περιβάλλοντος θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους.

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΓΚΙΟΥΒΕΤΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, M.Sc., Ph.D

Οι σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού και οι νέες τεχνικές λύσεις που προέρχονται από τη διεθνή πρακτική ενσωματώνονται συνεχώς από την μελετητική μας ομάδα. Στον τομέα των κατασκευών μας, ακολουθούμε απαρέγκλιτα τις αρχές του σύγχρονου Project Management. Η συντήρηση των έργων μας διαθέτει όλα τα σύγχρονα ψηφιακά ή μη εργαλεία για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & Μηχ. Υπ., M.Sc.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτυπώνεται στην ικανοποίηση των πελατών μας.Το όραμα της ομάδας μας παραμένει σταθερό. Εκσυγχρονισμός της μελετητικής διαδικασίας, τήρηση αυστηρών διαδικασιών και παρακολούθηση ποιοτικών δεικτών στην κατασκευή των έργων μας, καθώς και συνεχής βελτιστοποίηση για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα της συντήρησης των έργων μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ