MGD Energy SA ολοκλήρωσε την αδειοδότηση, τη μελέτη και την κατασκευή ακόμα ενός έργου Net-Metering ισχύος 67,5 kW. Ο φωτοβολταϊκός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο του προγράμματος Net Metering αποτελεί επένδυση της εταιρίας «Freddo S.A.» και έχει εγκατασταθεί στη βιομηχανική στέγη των εγκαταστάσεών της στον Άγιο Στέφανο.

Το έργο αυτό προστίθεται στα έργα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που έχει υλοποιήσει η MGD Energy SA, ενισχύοντας περαιτέρω την ήδη σημαντική θέση που κατέχει στον κλάδο της Μελέτης, Κατασκευής και Συντήρησης Φωτοβολταϊκών σταθμών.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της εταιρείας «Freddo S.A.», κύριος Γεώργιος Λιονής, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η εταιρεία μας επενδύει σταθερά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση ενέργειας με τις νέες πρωτοποριακές μεθόδους που εγκατέστησε πρώτη στην Ελλάδα στον κλάδο της επαγγελματικής ψύξης. Με την ήδη υφιστάμενη εγκατάσταση ισχύος 100kW που έχουμε στις εγκαταστάσεις μας από το 2012, καθώς και με την ολοκλήρωση αυτής της νέας επένδυσης σε φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 67,5kW συμβάλλουμε περαιτέρω στην πράσινη ανάπτυξη και στη δημιουργία ενός θετικού αποτυπώματος της εταιρείας μας στο περιβάλλον. Για την υλοποίηση της επένδυσης επιλέξαμε την MGD Energy SA με γνώμονα τη μακρόχρονη εμπειρία της στην κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που διαθέτει στο σύνολο των υπηρεσιών της. Για μια ακόμη φορά, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και χαιρόμαστε όταν οι συνεργασίες μας οδηγούν στην υλοποίηση έργων υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, όπως η πρόσφατη συνεργασία μας με την MGD Energy SA».

Ο κύριος Παναγιώτης Μουρτοπάλλας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας MGD Energy SA, δήλωσε σχετικά:

«Στο πλαίσιο της παρούσας οικονομικής συγκυρίας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δεχόμαστε την προθυμία των επενδυτών να προχωρήσουν στην υλοποίηση έργων που συμβάλλουν στην πράσινη ανάπτυξη. Η εμπιστοσύνη της εταιρείας Freddo SA στην εταιρεία μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, ενώ παράλληλα η πλήρης ικανοποίηση του επενδυτή με το αποτέλεσμα, κατά την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου, συνοδεύεται από εξίσου ιδιαίτερη χαρά. Διαρκής στόχος μας είναι η υλοποίηση τεχνικών έργων υψηλών προδιαγραφών με σκοπό την επίτευξη της βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης και βέβαια, η απόλυτη ικανοποίηση του επενδυτή αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση.»

Η εταιρεία FREDDO SA. ιδρύθηκε το 1989 από ένα άτομο για να αναπτυχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ποιοτικών συστημάτων ψύξης στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Κύπρου. Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στον Άγιο Στέφανο Αττικής παραμένοντας πάντα αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ομίλου EPTA GROUP. Η FREDDO Α.Ε. κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στην διανομή και εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων και μηχανημάτων, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών στον κλάδο της Επαγγελματικής Ψύξης.

Η MGD Energy SA δραστηριοποιείται στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση τεχνικών έργων που αφορούν στην παραγωγή και εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρεία έχει υλοποιήσει πλήθος έργων εξοικονόμησης ενέργειας και έχει κατασκευάσει Φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος άνω των 10MW. Παράλληλα, συντηρεί Φωτοβολταϊκούς σταθμούς συνολικής ισχύος άνω των 20MW σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, διαθέτοντας περισσότερες από 15 βάσεις υποστήριξης.Η MGD Energy SA είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 για την μελέτη, κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για το σύνολο των υπηρεσιών της.

Αντίγραφο Δημοσίευσης: https://energypress.gr/news/nea-egkatastasi-fotovoltaikoy-stathmoy-ishyos-675kw-apo-tin-mgd-energy-sa