Η MGD Energy συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς και δυναμικής πορείας στον τομέα της ενέργειας. Η εταιρεία έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο στη Μελέτη, Κατασκευή και Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας και στη Μελέτη και Κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων για Βιομηχανικά, Εμπορικά και Οικιστικά κτίρια.

Στα αξιοσημείωτα ορόσημα της πορείας της συγκαταλέγονται έργα όπως, η υλοποίηση του πρώτου έργου στην Ελλάδα που άγγιξε το μέγιστο όριο ισχύος του 1MW στο πλαίσιο του προγράμματος Ενεργειακού Συμψηφισμού (Net Metering) στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Tasty Foods – Pepsico, η κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα σε επιφάνεια Φωτοβολταϊκά Συστήματα Ενσωματωμένα σε Κτίριο (BIPV) στο κεντρικό αίθριο των εγκαταστάσεων της εταιρείας Αpivita, η μελέτη ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων των κεντρικών γραφείων της πολυεθνικής εταιρείας AXA Insurance συνολικής επιφάνειας 3.000 τμ, καθώς επίσης και η συνεργασία με την εταιρεία ΗΡΩΝ Θερμοηλεκτρική ΑΕ για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών συστημάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, η MGD Energy μπαίνει στη νέα δεκαετία ακόμη πιο δυναμικά, απαντώντας στις προκλήσεις της με νέες υπηρεσίες και εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του αύριο. Στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, συνεχίζει τη δυναμική της εξέλιξη η οποία αντανακλάται και στη νέα εταιρική της ταυτότητα. H ανανεωμένη εταιρική εικόνα έρχεται να υπογράψει τα έργα του μέλλοντος. Έργα που δεν θα διασφαλίζουν απλά την περιβαλλοντική και οικονομική βιωσιμότητα μιας επένδυσης αλλά θα καθορίζουν και τις εξελίξεις στο χώρο των ΑΠΕ.

Ο Παναγιώτης Μουρτοπάλλας, Διευθύνων Σύμβουλος της MGD Energy δήλωσε σχετικά, «Σε μια εποχή σημαντικών εξελίξεων στο χώρο της ενέργειας, η ομάδα μας πρωταγωνιστεί με υπηρεσίες και πληθώρα έργων αναφοράς. Τα 10 χρόνια ενεργούς παρουσίας στον χώρο της ενέργειας και οι ραγδαίες αλλαγές μας δίδαξαν ότι οι δυνατές ομάδες με όραμα, γνώση και περιέργεια για το αύριο είναι αυτές που τελικώς κερδίζουν το στοίχημα της ευημερίας και της προόδου. Όλοι εμείς στην MGD Energy επενδύουμε στο αύριο με εμπειρία, τεχνική αρτιότητα και καινοτομία για ακόμα περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες. Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και τις υποδομές μας στοχεύοντας στην οργάνωση ενός πραγματικά δημιουργικού περιβάλλοντος, με σκοπό να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες του μέλλοντος»

Αντίγραφο Δημοσίευσης: https://energypress.gr/news/i-mgd-energy-symplironei-10-hronia-synehoys-kai-dynamikis-poreias