mgd-banner-geniko

Υπηρεσίες mgd

energypress

Πηγή: energypress.gr
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 24/04/2018


H MGD Energy SA ολοκλήρωσε την αδειοδότηση, τη μελέτη και την κατασκευή ακόμα ενός έργου Net-Metering ισχύος 67,5 kW. Ο φωτοβολταϊκός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο του προγράμματος Net Metering αποτελεί επένδυση της εταιρίας «Freddo S.A.» και έχει εγκατασταθεί στη βιομηχανική στέγη των εγκαταστάσεών της στον Άγιο Στέφανο.

Το έργο αυτό προστίθεται στα έργα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που έχει υλοποιήσει η MGD Energy SA, ενισχύοντας περαιτέρω την ήδη σημαντική θέση που κατέχει στον κλάδο της Μελέτης, Κατασκευής και Συντήρησης Φωτοβολταϊκών σταθμών.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της εταιρείας «Freddo S.A.», κύριος Γεώργιος Λιονής, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η εταιρεία μας επενδύει σταθερά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση ενέργειας με τις νέες πρωτοποριακές μεθόδους που εγκατέστησε πρώτη στην Ελλάδα στον κλάδο της επαγγελματικής ψύξης. Με την ήδη υφιστάμενη εγκατάσταση ισχύος 100kW που έχουμε στις εγκαταστάσεις μας από το 2012, καθώς και με την ολοκλήρωση αυτής της νέας επένδυσης σε φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 67,5kW συμβάλλουμε περαιτέρω στην πράσινη ανάπτυξη και στη δημιουργία ενός θετικού αποτυπώματος της εταιρείας μας στο περιβάλλον. Για την υλοποίηση της επένδυσης επιλέξαμε την MGD Energy SA με γνώμονα τη μακρόχρονη εμπειρία της στην κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που διαθέτει στο σύνολο των υπηρεσιών της. Για μια ακόμη φορά, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και χαιρόμαστε όταν οι συνεργασίες μας οδηγούν στην υλοποίηση έργων υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, όπως η πρόσφατη συνεργασία μας με την MGD Energy SA».

Ο κύριος Παναγιώτης Μουρτοπάλλας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας MGD Energy SA, δήλωσε σχετικά:

«Στο πλαίσιο της παρούσας οικονομικής συγκυρίας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δεχόμαστε την προθυμία των επενδυτών να προχωρήσουν στην υλοποίηση έργων που συμβάλλουν στην πράσινη ανάπτυξη. Η εμπιστοσύνη της εταιρείας Freddo SA στην εταιρεία μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, ενώ παράλληλα η πλήρης ικανοποίηση του επενδυτή με το αποτέλεσμα, κατά την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου, συνοδεύεται από εξίσου ιδιαίτερη χαρά. Διαρκής στόχος μας είναι η υλοποίηση τεχνικών έργων υψηλών προδιαγραφών με σκοπό την επίτευξη της βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης και βέβαια, η απόλυτη ικανοποίηση του επενδυτή αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση.»

Η εταιρεία FREDDO SA. ιδρύθηκε το 1989 από ένα άτομο για να αναπτυχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ποιοτικών συστημάτων ψύξης στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Κύπρου. Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στον Άγιο Στέφανο Αττικής παραμένοντας πάντα αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ομίλου EPTA GROUP. Η FREDDO Α.Ε. κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στην διανομή και εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων και μηχανημάτων, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών στον κλάδο της Επαγγελματικής Ψύξης.

Η MGD Energy SA δραστηριοποιείται στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση τεχνικών έργων που αφορούν στην παραγωγή και εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρεία έχει υλοποιήσει πλήθος έργων εξοικονόμησης ενέργειας και έχει κατασκευάσει Φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος άνω των 10MW. Παράλληλα, συντηρεί Φωτοβολταϊκούς σταθμούς συνολικής ισχύος άνω των 20MW σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, διαθέτοντας περισσότερες από 15 βάσεις υποστήριξης.Η MGD Energy SA είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 για την μελέτη, κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για το σύνολο των υπηρεσιών της.

Αντίγραφο Δημοσίευσης: https://energypress.gr/news/nea-egkatastasi-fotovoltaikoy-stathmoy-ishyos-675kw-apo-tin-mgd-energy-sa

Νέα

capitalgr

Πηγή: capital.gr
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/06/2018


H MGD Energy ολοκλήρωσε τη μελέτη εφαρμογής και την κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα έργα του τελευταίου πιλοτικού διαγωνισμού της ΡΑΕ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Φωτοβολταϊκός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής ισχύος 1MW εγκαταστάθηκε στο Άργος Ορεστικό στο Νομό Καστοριάς και συνδέθηκε στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ την 24/05/2018. Το έργο κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ΕΝ 62446.

Περισσότερα...

energypress

Πηγή: energypress.gr
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 24/04/2018


H MGD Energy SA ολοκλήρωσε την αδειοδότηση, τη μελέτη και την κατασκευή ακόμα ενός έργου Net-Metering ισχύος 67,5 kW. Ο φωτοβολταϊκός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο του προγράμματος Net Metering αποτελεί επένδυση της εταιρίας «Freddo S.A.» και έχει εγκατασταθεί στη βιομηχανική στέγη των εγκαταστάσεών της στον Άγιο Στέφανο.

Περισσότερα...

sourses hover

Το πρόγραμμα Ενεργειακού Συμψηφισμού ή Net Metering με εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο μείωσης του ενεργειακού κόστους για κατοικίες και επιχειρήσεις. Ιδιαίτερα αν συνδυαστεί κτίρια με σημαντικές καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να οδηγήσει σε εκπληκτικά αποτελέσματα εξοικονόμησης.

Διαβάστε παρακάτω όλες τις κρίσιμες παραμέτρους επιλογής του κατάλληλου φωτοβολταϊκού συστήματος, καθώς και τα σημαντικότερα σημεία του προγράμματος Ενεργειακού Συμψηφισμού.

Περισσότερα...

mgd icon

H MGD Τεχνική Ενεργειακή ΑΕ, ως εταιρεία Ενεργειακών Υπηρεσιών, εγγεγραμμένη στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών escoregistry.gr με αριθμό μητρώου 34 στην υποκατηγορία Α2, χαιρετίζει την κατάθεση του Νομοσχεδίου προς συζήτηση στη Βουλή για την Ενεργειακή Απόδοση και Εξοικονόμηση Ενέργειας

Ουσιαστικά, πρόκειται για την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της Οδηγίας 2012/27/ΕΕ, που προβλέπει πως τα κράτη – μέλη θα πρέπει να ικανοποιήσουν σαφείς στόχους εξοικονόμησης μέσω μέτρων ενίσχυσης της ενεργειακής αποδοτικότητας σε νοικοκυριά, κτίρια, βιομηχανίες και μέσα μεταφοράς, από την 1η Ιανουαρίου 2014 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Την Πέμπτη 29/10 ξεκινά στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου. 

Περισσότερα...

espa1420 ban

Το Πρόγραμμα «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών» χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα  και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, και εντάσσεται στην Επενδυτική Προτεραιότητα 3γ: «Στήριξη της δημιουργίας και της επέκτασης προηγμένων ικανοτήτων για την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών».  

 

Περισσότερα...

news-mgd-banner-res

H MGD Τεχνική Ενεργειακή ΑΕ παρακολουθεί και συντηρεί 65 Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς συνολικής ισχύος 20MW.

Η εταιρεία έχοντας αναπτύξει ευρύ δίκτυο Σταθμών Υποστήριξης σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια διασφαλίζει στους επενδυτές την άμεση αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων και τη μέγιστη δυνατή παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας των Φωτοβολταϊκών Σταθμών.  

 

Περισσότερα...

EnvironmentalAward Bronze

Η MGD Energy βραβεύτηκε στα Environmental Awards 2015 για τη σημαντική συμβολή της στην προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία, η οποία επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου φάσματος υπηρεσιών που εξασφαλίζουν βιώσιμα και ενεργειακά αποδοτικά κτίρια.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Intercontinental με την παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου και του κλάδου της ενέργειας, η MGD Energy ξεχώρισε κατακτώντας το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία: Εταιρείες Ενεργειακών Υπηρεσιών & Σύμβουλοι - Energy Services Companies & Consultants.  

 

 

Περισσότερα...

ypekajpg

Η MGD Energy καταχωρήθηκε στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών με αριθμό μητρώου 34, υπαγόμενη στην υποκατηγορία Α2.  

Ο στόχος της βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό με την ανάπτυξη της αγοράς ενεργειακών υπηρεσιών προς τους τελικούς καταναλωτές. Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχουν οι Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών, οι οποίες, διαθέτοντας κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία, αναλαμβάνουν την υλοποίηση παρεμβάσεων με σκοπό τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την εξοικονόμηση ενέργειας στις εγκαταστάσεις τελικών καταναλωτών.

Περισσότερα...

qualitynet-logo

Η MGD Energy πιστή στις εταιρικές δεσμεύσεις της για προσαρμοσμένες υπηρεσίες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε εφαρμογής με στόχο την Εξοικονόμηση ενέργειας για κτίρια Βιώσιμα και Ενεργειακά Αποδοτικά, εντάχθηκε στο Δίκτυο Υπεύθυνων Οργανισμών και ενεργών Πολιτών Quality Net

Το QualityNet Foundation (QNF) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που προωθεί την Κοινωνική Υπευθυνότητα, λειτουργώντας ως κοινωνικός διαμεσολαβητής με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών για την κάλυψη κοινωνικών αναγκών. Βάση του συνεχιζόμενου αιτήματος  για υπεύθυνη συμπεριφορά στο δημόσιο και ιδιωτικό βίο και καθοδηγούμενοι από αξίες όπως η διαφάνεια και η ακεραιότητα, υποστηρίζει έμπρακτα τις επιχειρήσεις, τις δημόσιες αρχές και την ευρύτερη κοινωνία των πολιτών, στην προσπάθειά τους να συμπεριλάβουν βιώσιμες πρακτικές στις επιχειρηματικές τους στρατηγικές και στην καθημερινή τους ζωή. Έτσι, αποσκοπεί να ενημερώσει, να αφυπνίσει και να εμπνεύσει όλους τους αρμόδιους συμμέτοχους σε ένα συνεχή διάλογο, με απώτερο σκοπό την υλοποίηση δράσεων για την ενίσχυση της Βιώσιμης Ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα...

Newsletter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε τα νέα μας και κερδίστε εκπτώσεις στις υπηρεσίες μας.