mgd-banner-geniko

Υπηρεσίες mgd

Energia (23.11.2011): Φωτοβολταϊκά 230 kW από την MGD Energy

energiagr

Πηγή: Energia.gr
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 23/11/2011

Η MGD Energy ανακοίνωσε τη σύνδεση έξι (6) νέων Φωτοβολταϊκών Συστημάτων συνολικής ισχύος 230 kW.

Συγκεκριμένα:

  • Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 9.84 kW στην περιοχή: Κρυονέρι Αττικής...
  • Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 4.8 kW στην περιοχή: Χαλκίδα Ευβοίας
  • Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 9.87 kW στην περιοχή : Θήβα Βοιωτίας Αυτόνομο
  • Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 2.64 kW στην περιοχή: Πάτμος Δωδεκανήσου
  • Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 99,82 kW στην περιοχή: Ασπρόπυργος
  • Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 99.875 kW στην περιοχή: Μέγαρα Αττικής

Το αυτόνομο Φωτοβολταϊκό Σύστημα εξυπηρετεί ιδιοκαταναλώσεις (Περιμετρικός φωτισμός, φωτισμός πισίνας κ.α. ) σε Ξενοδοχειακή Μονάδα στο νησί της Πάτμου. Σε συνδυασμό με την εγκατάσταση του αυτόνομου Φωτοβολταϊκού Συστήματος πραγματοποιήθηκε συνολική Ενεργειακή Μελέτη για τις Ηλεκτρικές καταναλώσεις του Ξενοδοχείου, σύμφωνα με την οποία έγιναν πρόσθετες παρεμβάσεις, όπως αντικατάσταση λαμπτήρων φωτισμού με λαμπτήρες τεχνολογίας LED, βελτίωση συνημιτόνου κ.λπ. Η ενεργειακή εξοικονόμηση που επετεύχθη σε σχέση με τις συνολικές ανάγκες φωτισμού της Ξενοδοχειακής Μονάδας είναι της τάξεως του 30%.

Όσον αφορά τα διασυνδεδεμένα Φωτοβολταϊκά Συστήματα του Ειδικού Προγράμματος (εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε στέγες και ταράτσες κατοικιών) ενόψει της μείωσης της τιμής απορρόφησης της ΚWh από 1/1/2012 κατά 5% στα 0.5225€ με ανάλογη πτώση στο ετήσιο αφορολόγητο έσοδο για τον ιδιοκτήτη του Φ/Β συστήματος από το 2012, το ενδιαφέρον για την εγκατάσταση οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων κορυφώνεται.

Η MGD Energy ανακοινώνει ακόμα την ανάληψη έργων συνολικής ισχύος 370 kW, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Παράλληλα, έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα και την μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσης, η MGD Energy εγγυάται την άρτια μελέτη και εγκατάσταση του Φωτοβολταϊκού Συστήματος, δίνοντας γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας τριών ετών. Παράλληλα, η άριστη συνεργασία της MGD Energy με τον διαπιστευμένο κατά ΕΣΥΔ φορέα πιστοποίησης TUV AUSTRIA Hellas, δίνει τη δυνατότητα πιστοποίησης των εγκαταστάσεων και εξασφαλίζει ταυτόχρονα και τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει η πιστοποίηση του έργου (ευκολότερη δανειοδότηση, αύξηση της αξιοπιστίας της επένδυσης έναντι σε τρίτους, οικονομικότερο ασφάλιστρο).

Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της MGD Energy συμπληρώνεται από την ταχύτητα στην ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της.

Αντίγραφο Δημοσίευσης: http://www.energia.gr/article.asp?art_id=52060

Νέα

energypress

Πηγή: Energypress.gr
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/03/2011

Φωτοβολταϊκό έργο ισχύος 9.9kW σε ταράτσα κτιρίου στην περιοχή του Χαλανδρίου ολοκλήρωσε η MGD Energy στο πλαίσιο του προγράμματος «Φωτοβολταϊκά Συστήματα σε Δώματα και Στέγες Κτιρίων».

Χρησιμοποιήθηκαν βάσεις της εταιρίας Schletter GmbH σε διάταξη τραπεζίου που επιτρέπει την ερμάτωση των βάσεων αποφεύγοντας έτσι την διάτρηση της υπάρχουσας μόνωσης.

Περισσότερα...

energypress

Πηγή: Energypress.gr
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 03/05/2011

Δυναμική είσοδο στο χώρο της Προμήθειας Ηλεκτρικού ρεύματος πραγματοποιεί η MGD Energy, έχοντας συνάψει στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.

H HERON γεννήθηκε από τη συνεργασία δύο μεγάλων και αξιόπιστων επενδυτών:

Περισσότερα...

energiagr

Πηγή: Energia.gr
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 23/11/2011

Η MGD Energy ανακοίνωσε τη σύνδεση έξι (6) νέων Φωτοβολταϊκών Συστημάτων συνολικής ισχύος 230 kW.

Συγκεκριμένα:

  • Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 9.84 kW στην περιοχή: Κρυονέρι Αττικής...
Περισσότερα...

econewsgr

Πηγή: Econews.gr
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/09/2012

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ολοκλήρωσε την κατασκευή 2 έργων ισχύος 500kW έκαστο σε Αμπελώνα Λάρισας και Λεύκη Καρδίτσας, 2 έργων ισχύος 100 kW το καθένα σε Μέγαρα Αττικής και Βόλο Μαγνησίας, καθώς και οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων ισχύος 120kW.

Επίσης, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή Φωτοβολταϊκών Σταθμών συνολικής ισχύος 2.5 ΜW.

Περισσότερα...

capitalgr

Πηγή: Capital.gr
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 02/10/2012


Σε μια σημαντική συμφωνία κατέληξαν η Conergy Ελλάδος με την εταιρεία MGD Energy. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δύο εταιρείες προχώρησαν στην υπογραφή συμφωνίας για την προμήθεια Φωτοβολταϊκών γεννητριών συνολικής ισχύος 1ΜWp στους νομούς Λάρισας και Καρδίτσας. Η πρώτη Φ/Β εγκατάσταση ονομαστικής ισχύος 499,9kWp, θα υλοποιηθεί σε ανοιχτή έκταση στον Αμπελώνα Λαρίσης και θα περιλαμβάνει 2.083 premium Φωτοβολταϊκές γεννήτριες Conergy PowerPlus 240P.

Περισσότερα...

bloomberg-news

Conergy AG (CGYK), a German solar-energy company, and Athens-based MGD Energy plan to operate six solar plants in Greece with a total capacity of 3 megawatts, enough to supply 1,100 households.

The plants will supply as much as 4.3 million kilowatt- hours of electricity a year, according to a statement posted on Conergy’s website today.

Solar-power generation in Greece climbed 65 percent to 724.18 watts in the first half of the year, the state-controlled electricity market operator, known as Lagie, said in July.

Περισσότερα...

img-neo-2

Ολοκληρώθηκε και τέθηκε επιτυχώς σε λειτουργία, τον Σεπτέμβριο του 2013, αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα συνολικής ισχύος 6,4 kVA, το οποίο εγκαταστάθηκε στα νέα γραφεία της εταιρείας APIVITA AEBE στο Βιομηχανικό πάρκο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Η φωτοβολταϊκή εγκατάσταση που βρίσκεται ενσωματωμένη ως δομικό στοιχείο (building integrated photovoltaic) στο αίθριο του κτιρίου και αποτελεί μία από τις λίγες εγκαταστάσεις αυτού του τύπου στην Ελλάδα. Η εγκατάσταση θα παράγει ετησίως 9.130 kWh ηλεκτρικής ενέργειας, αποτρέποντας παράλληλα την εκπομπή 6.391 κιλών διοξειδίου του άνθρακα.

Περισσότερα...

ek-2012

Πηγή: Περιοδικό Ελληνικές Κατασκευές

Στο οικόπεδο, επιφάνειας μόλις 200τμ, το υφιστάμενο πέτρινο κτίσμα επιφάνειας 60τμ, μετασχηματίζεται σε ένα καταφύγιο μικρών αποδράσεων των ενήλικων μελών μιας οικογένειας. Μια νέα προσθήκη που δεν προσβάλλει το υφιστάμενο οίκημα αποκαλύπτεται πίσω απο αυτό, χωρίς ενοχικές αντιγραφές παλαιών μορφολογικών στοιχείων, δηλώνοντας τη συνέχιση της δράσης, στον ίδιο τόπο.

Έγινε προσπάθεια μεγένθυνσης και εκσυγχρονισμού του μικρού διαθέσιμου χώρου με προσθήκη ενός κτίσματος 60τμ και διάταξη που να επιτρέπει τη λειτουργία: μιας σύγχρονης κουζίνας - τραπεζαρίας, ενός καθιστικού με εστία, δύο υπνοδωματίων με αποκλειστικό λουτρό, ενός λουτρού ξένων , καθώς και των απαραίτητων αποθηκευτικών χώρων.

Περισσότερα...

closetheloop

Η MGD Energy συμμετέχει στην Ημερίδα που διοργανώνει η ClosetheLoop με την υποστήριξη του ΣΕΒ:Συμβούλιο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και του CSR In Greece με θέμα "Ecolabels και Εξαγωγές: Αποτελέσματα Έρευνας για τον Αγροτικό, Τουριστικό και Κατασκευαστικό Κλάδο".

Την MGD Energy θα εκπροσωπήσει ο κος Παναγιώτης Μουρτοπάλλας, co-founder και CEO της εταιρείας.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου "Σύστημα επιλογής Οικολογικής Σήμανσης - Ecolabel Decision Support System (EDSS)", που εκπονείται από την close the Loop σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, καθώς και η δημιουργία διαλόγου γύρω από τη σημασία της οικολογικής σήμανσης ως εργαλείο ανταγωνιστικότητας για τις Ελληνικές εξαγωγές.

 

Περισσότερα...

Newsletter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε τα νέα μας και κερδίστε εκπτώσεις στις υπηρεσίες μας.